Poznaj naszą kartę dań
Przystawki
- 49 zł
Tradycyjny tatar wołowy
- 27 zł
Wątróbka cielęca na grzance brioche z emulsją grzybową oraz marynowanymi grzybami shimeji
- 21 zł
Krokiet grzybowy z czarną jeżyną oraz pudrem ziołowym
- 26 zł
Jajko niespodzianka z łososiem i parmezanem, z dodatkiem kawioru
Zupy
- zł30,00
Bulion z przepiórki z pierożkami oraz marynowaną musztardą
- zł28,00
Assiette grzybowe z chrupką grzybową
- zł28,00
Krem z dyni z polentą pomaranczową
Dania główne
- 109 zł
French racks z jelenia, ziemniaki puree, salsefia smażona na maśle oraz demi glace
- 59 zł
Konfitowany boczek wieprzowy w maśle z puree, grillowanym pak-choi z jabłkiem oraz tymiankiem
- 79 zł
Rostbeff rustykalny, rösti, boczniak mikołajkowy oraz brukselka z orzechami laskowymi
- 59 zł
Comber z królika sous-vide w kapuście włoskiej z redukcją z białego wina oraz pieczonymi warzywami w miodzie
- 63 zł
Sandacz w cukinii, kuskus perłowy, sferyczne tzatziki oraz sałatka z marynowanego fenkuła
- 37 zł
Stek z kalafiora z białą czekoladą oraz chrupką z topinamburu
Makarony
- 54 zł
Tagliatelle z truflą jurajską oraz szałwią
- 48 zł
Tagliatelle z kurczakiem supreme i świeżym szpinakiem
Sałatki
- 45 zł
Sałatka a z pieczonych warzyw z lekkim dressingiem oraz marynowaną polędwiczką wieprzową
- 36 zł
Sałatka sezonowa z trzech odmian buraka z serem rubin, złotą gruszką oraz orzechami
Desery
- 26 zł
Lody dyniowe z miodem i prażoną mieszanką zbóż
- 28 zł
Czekoladowe Créme brûlée z chili i limonką
- 26 zł
Szarlotka na ciepło z musem oraz lodami
Menu dziecięce
- 14 zł
Krem z pomidorów
- 28 zł
Domowe nuggetsy z kurczaka, frytki i surówka z marchewki
- 16 zł
Racuchy